Flamurët e Europës

A mund të gjeni se cili shtet europian është vetëm duke parë flamurin?


Shqipëria

Andorra

Armenia

Austria

Azerbajxhani

Bjellorusia

Belgjika

Bosnja dhe Hercegovina

Bullgaria

Kroacia

Qipro

Republika Çeke

Danimarka

Estonia

Finlanda

Franca

Gjeorgjia

Gjermania

Greqia

Hungaria

Islanda

Irlanda

Italia

Kazakistani

Kosova

Letonia

Lihtenshtajni

Lituania

Luksemburgu

Malta

Moldavia

Principata e Monakos

Mali i Zi

Hollanda

Maqedonia e Veriut

Norvegjia

Polonia

Portugalia

Rumania

Rusia

San Marino

Serbia

Sllovakia

Sllovenia

Spanja

Suedia

Zvicra

Turqia

Ukraina

Mbretëria e Bashkuar

Qyteti i Vatikanit