50 Pikturat më të Famshme

Mësoni titullin dhe artistin që e ka pikturuar të 50 nga pikturat më të famshme të të gjitha kohërave.


Mona Lisa

Leonardo da Vinci

The Starry Night

Vincent van Gogh

The Scream

Edvard Munch

The Night Watch

Rembrandt

The Kiss

Gustav Klimt

Arnolfini Portrait

Jan van Eyck

Girl with a Pearl Earring

Johannes Vermeer

Impression, Sunrise

Claude Monet

Las Meninas

Diego Velázquez

The Creation of Adam

Michelangelo