MatematikëKlasa 11

Probabiliteti


Pyetja

Ne nje grup djemesh probabiliteti per te luajtur futboll eshte 1/5. Probabiliteti per te luajtur volejboll eshte 2 here me pak se probabiliteti per te luajtur futboll dhe probabiliteti per te luajtur shah eshte 3 here me shume se probabiliteti per te luajtur volejboll.Sa eshte probabiliteti qe 1 djale mos te luaj asnje nga keto sporte ?

Kyçu për të parë përgjigjen