MatematikëKlasa 10

Thyesat dhe perqindjet


Pyetja

Mira fiton 32000leke ne muaj . Ajo shpenzon 3/5 e parave , kurse pjesen tjeter i depoziton ne nje llogari kursimi. Sa para do te kurseje Mira ne nje vit ?

Kyçu për të parë përgjigjen