Kopertina e librit Fizika 10-11 - Pjesa I

Zgjidhja e ushtrimit 7

Zgjidhja e ushtrimit 7 të mësimit 1.01 - Matjet dhe njësitë në librin Fizika 10-11 - Pjesa I nga shtëpia botuese Erik Botime me autorë Stephen Pople.

Pyetja

Duke përdorur simbolet shkencore, ktheni distancat e mëposhtme në numra që përmbajnë dy shifra me kuptim: 1500 m, 1500000 m, 0.15 m, 0.015m