Kopertina e librit Fizika 10-11 - Pjesa I

Zgjidhja e ushtrimit 2

Zgjidhja e ushtrimit 2 të mësimit 1.03 - Matja e gjatësisë dhe e kohës në librin Fizika 10-11 - Pjesa I nga shtëpia botuese Erik Botime me autorë Stephen Pople.

Pyetja

Një nxënës kërkon të gjejë trashësinë e faqes së këtij libri. Shpjegoni si mund ta gjejë ai me saktësi?