Kopertina e librit Fizika 10-11 - Pjesa I

Zgjidhja e ushtrimit 4

Zgjidhja e ushtrimit 4 të mësimit 1.04 - Vëllimi dhe dendësia në librin Fizika 10-11 - Pjesa I nga shtëpia botuese Erik Botime me autorë Stephen Pople.

Pyetja

Një enë me lëng e ka vëllimin 0.2 m3^3. Sa është vëllimi në:

  1. litra?
  2. dm3^3?
  3. ml?