Kopertina e librit Fizika 10-11 - Pjesa I

Zgjidhja e ushtrimit 2

Zgjidhja e ushtrimit 2 të mësimit 2.10 - Veprimi dhe kundërveprimi në librin Fizika 10-11 - Pjesa I nga shtëpia botuese Erik Botime me autorë Stephen Pople.

Pyetja

Kur qëllon një armë, ajo ushtron forcë mbi plumbin. Pse arma rimbushet përsëri?