Kopertina e librit Fizika 10-11 - Pjesa I

Zgjidhja e ushtrimit 2

Zgjidhja e ushtrimit 2 të mësimit 3.01 - Forcat dhe efektet rrotulluese në librin Fizika 10-11 - Pjesa I nga shtëpia botuese Erik Botime me autorë Stephen Pople.

Pyetja

Cila është rregulla e momenteve? Cili rregull zbatohet gjithashtu, në qoftë se trupi është në ekuilibër?