Kopertina e librit Fizika 10-11 - Pjesa I

Zgjidhja e ushtrimit 3

Zgjidhja e ushtrimit 3 të mësimit 3.02 - Qendra e masës në librin Fizika 10-11 - Pjesa I nga shtëpia botuese Erik Botime me autorë Stephen Pople.

Pyetja

Vizatoni figurën, duke treguar një pineskë në pozicionet e ekuilibrit të qëndrueshëm, të paqëndrueshëm dhe asnjanës.