Kopertina e librit Fizika 10-11 - Pjesa I

Zgjidhja e ushtrimit 3

Zgjidhja e ushtrimit 3 të mësimit 3.04 - Zgjatja dhe ngjeshja në librin Fizika 10-11 - Pjesa I nga shtëpia botuese Erik Botime me autorë Stephen Pople.

Pyetja

Shikoni grafikun në fillim të kësaj faqeje. A i bindet kauçuku ligjit të Hukut? Shpjegoni nga grafiku nëse përmbushet ligji i Hukut apo jo.