Kopertina e librit Fizika 10-11 - Pjesa I

Zgjidhja e ushtrimit 1

Zgjidhja e ushtrimit 1 të mësimit 4.01 - Puna dhe energjia në librin Fizika 10-11 - Pjesa I nga shtëpia botuese Erik Botime me autorë Stephen Pople.

Pyetja

Sa është puna e kryer, kur forca prej 12 N lëviz një trup në një distancë prej 5 m?