Kopertina e librit Fizika 10-11 - Pjesa I

Zgjidhja e ushtrimit 2

Zgjidhja e ushtrimit 2 të mësimit 4.01 - Puna dhe energjia në librin Fizika 10-11 - Pjesa I nga shtëpia botuese Erik Botime me autorë Stephen Pople.

Pyetja

Në qoftë se përdoret një forcë prej 40 N për të ngritur një çantë dhe kjo forcë kryen një punë prej 20 J, sa është lartësia që mund të ngrihet çanta?