Kopertina e librit Fizika 10-11 - Pjesa I

Zgjidhja e ushtrimit 3

Zgjidhja e ushtrimit 3 të mësimit 4.01 - Puna dhe energjia në librin Fizika 10-11 - Pjesa I nga shtëpia botuese Erik Botime me autorë Stephen Pople.

Pyetja

Shprehni vlerat e mëposhtme të energjisë me xhaul:

  1. 10 kJ
  2. 35 MJ
  3. 0.5 MJ
  4. 0.2 kJ