Kopertina e librit Fizika 10-11 - Pjesa I

Zgjidhja e ushtrimit 4

Zgjidhja e ushtrimit 4 të mësimit 4.01 - Puna dhe energjia në librin Fizika 10-11 - Pjesa I nga shtëpia botuese Erik Botime me autorë Stephen Pople.

Pyetja

Duke përdorur informacionin e vlerave të energjisë të dhëna në këtë faqe, vlerësoni sa akumulatorë makine të ngarkuar plotësisht janë të nevojshëm për të pasur sasinë e energjisë të barabartë me atë të një litri karburant.