Kopertina e librit Fizika 10-11 - Pjesa I

Zgjidhja e ushtrimit 2

Zgjidhja e ushtrimit 2 të mësimit 4.04 - Rendimenti dhe fuqia në librin Fizika 10-11 - Pjesa I nga shtëpia botuese Erik Botime me autorë Stephen Pople.

Pyetja

Në qoftë se një motor kryen një punë prej 1500 J për 3 sekonda, sa është fuqia e tij e dobishme në dalje?