Kopertina e librit Fizika 10-11 - Pjesa I

Zgjidhja e ushtrimit 4

Zgjidhja e ushtrimit 4 të mësimit 5.09 - Lëngjet dhe avujt në librin Fizika 10-11 - Pjesa I nga shtëpia botuese Erik Botime me autorë Stephen Pople.

Pyetja

Shpjegoni pse gjatë një dite të lagësht:

  1. Ju mund të ndieni vapë e të ndieni jo rehat.
  2. Ju do të ndiheni më mirë në qoftë se gjatë asaj dite do të frynte një puhi e lehtë.