Kopertina e librit Fizika 10-11 - Pjesa I

Zgjidhja e ushtrimit 1

Zgjidhja e ushtrimit 1 të mësimit 6.04 - Shpejtësia e zërit dhe jehonat në librin Fizika 10-11 - Pjesa I nga shtëpia botuese Erik Botime me autorë Stephen Pople.

Pyetja

  1. Përse shihet vetëtima dhe më pas dëgjohet bubullima?
  2. Në qoftë se vetëtin dhe ju dëgjoni bubullimën 4 sekonda më vonë, sa larg ka ndodhur vetëtima?