Kopertina e librit Fizika 10-11 - Pjesa I

Zgjidhja e ushtrimit 3

Zgjidhja e ushtrimit 3 të mësimit 6.04 - Shpejtësia e zërit dhe jehonat në librin Fizika 10-11 - Pjesa I nga shtëpia botuese Erik Botime me autorë Stephen Pople.

Pyetja

Kur valët zanore ndryshojnë drejtimin, për shkak se ndryshon shpejtësia e tyre, çfarë efekti shfaqet?