Kopertina e librit Fizika 10-11 - Pjesa I

Zgjidhja e ushtrimit 3

Zgjidhja e ushtrimit 3 të mësimit 7.08 - Thjerrat (2) në librin Fizika 10-11 - Pjesa I nga shtëpia botuese Erik Botime me autorë Stephen Pople.

Pyetja

Përshkruani dhe tregoni se si mund të llogaritet vlera e largësisë së vatrës së një thjerre të mysët.