Kopertina e librit Fizika 10-11 - Pjesa I

Zgjidhja e ushtrimit 2

Zgjidhja e ushtrimit 2 të mësimit 7.12 - Dërgimi dhe ruajtja e informacionit në librin Fizika 10-11 - Pjesa I nga shtëpia botuese Erik Botime me autorë Stephen Pople.

Pyetja

Jepni një shembull të ruajtjes së informacionit:

  1. Në formë digjitale.
  2. Në formë analoge.