Kopertina e librit Fizika 10-11 - Pjesa I

Zgjidhja e ushtrimit 4

Zgjidhja e ushtrimit 4 të mësimit Pyetje shtesë 1 në librin Fizika 10-11 - Pjesa I nga shtëpia botuese Erik Botime me autorë Stephen Pople.

Pyetja

Vëllimi i një blloku në formë kuboidi mund të llogaritet duke përdorur ekuacionin: ve¨llimi=gjate¨si×gjere¨si×larte¨si\text{vëllimi}=\text{gjatësi}\times\text{gjerësi}\times\text{lartësi}. Duke përdorur këtë informacion, kopjoni dhe plotësoni tabelën e mëposhtme.