Kopertina e librit Fizika 10-11: Pjesa e Dytë

Zgjidhja e ushtrimit 5

Zgjidhja e ushtrimit 5 të mësimit Pyetje për Kapitullin 14 në librin Fizika 10-11: Pjesa e Dytë nga shtëpia botuese Mediaprint me autorë David Sang.

Pyetja

Kopjoni dhe plotësoni fjalinë, duke vendosur tri veti të valëve.