Kopertina e librit Fizika 10-11: Pjesa e Parë

Zgjidhja e ushtrimit 5.2

Zgjidhja e ushtrimit 5.2 të mësimit Kapitulli 5 në librin Fizika 10-11: Pjesa e Parë nga shtëpia botuese Mediaprint me autorë David Sang.

Pyetja

Tabela paraqet përfundimet e një eksperimenti ku zgjatet një kordë elastike. Kopjoni dhe plotësoni tabelën, si dhe ndërtoni një grafik që paraqet këto të dhëna.