Kopertina e librit Fizika 10-11: Pjesa e Parë

Zgjidhja e ushtrimit 9.15

Zgjidhja e ushtrimit 9.15 të mësimit Kapitulli 9 në librin Fizika 10-11: Pjesa e Parë nga shtëpia botuese Mediaprint me autorë David Sang.

Pyetja

Vizatoni diagrame që paraqesin grimcat e gazit dhe shpjegoni pse, po të dyfishojmë vëllimin e gazit, përgjysmohet shtypja.