Kopertina e librit Fizika 10-11: Pjesa e Parë

Zgjidhja e ushtrimit 9.2

Zgjidhja e ushtrimit 9.2 të mësimit Kapitulli 9 në librin Fizika 10-11: Pjesa e Parë nga shtëpia botuese Mediaprint me autorë David Sang.

Pyetja

Si quhet temperatura në të cilën gazi kondensohet dhe kthehet në lëng?