Kopertina e librit Fizika 10-11: Pjesa e Parë

Zgjidhja e ushtrimit 9.6

Zgjidhja e ushtrimit 9.6 të mësimit Kapitulli 9 në librin Fizika 10-11: Pjesa e Parë nga shtëpia botuese Mediaprint me autorë David Sang.

Pyetja

Në tabelën 9.2 jepen pikat e shkrirjes dhe vlimit të azotit dhe oksigjenit, përbërësve kryesorë të ajrit. Pse nuk mund të flasim mbi pikat e shkrirjes dhe vlimit të ajrit?