Kopertina e librit Fizika 10-11: Pjesa e Parë

Zgjidhja e ushtrimit 11

Zgjidhja e ushtrimit 11 të mësimit Pyetje për Kapitullin 2 në librin Fizika 10-11: Pjesa e Parë nga shtëpia botuese Mediaprint me autorë David Sang.

Pyetja

Grafiku shpejtësi-kohë që paraqet një pjesë të rrugës së një treni është vijë e drejtë horizontale.

Çfarë do të thotë kjo lidhur me shpejtësinë dhe nxitimin e trenit?