Kopertina e librit Fizika 10-11: Pjesa e Parë

Zgjidhja e ushtrimit 4

Zgjidhja e ushtrimit 4 të mësimit Pyetje për Kapitullin 6 në librin Fizika 10-11: Pjesa e Parë nga shtëpia botuese Mediaprint me autorë David Sang.

Pyetja

Diagrami përshkruan një shndërrim energjie. Kopjoni dhe plotësoni barazimet që vijojnë lidhur me këtë shndërrim energjie.

  1. energjia e çuar dëm =
  2. rendimenti =