Kopertina e librit Fizika 10-11: Pjesa e Parë

Zgjidhja e ushtrimit 2

Zgjidhja e ushtrimit 2 të mësimit Pyetje për Kapitullin 8 në librin Fizika 10-11: Pjesa e Parë nga shtëpia botuese Mediaprint me autorë David Sang.

Pyetja

Fuqia na tregon sa shpejt kryhet puna. Kopjoni dhe plotësoni fjalitë në vijim, duke vendosur punë ose energji në vend të pikave.

  1. Fuqia është shpejtësia e transferimit të ... .
  2. Fuqia është shpejtësia e kryerjes së ... .