Kopertina e librit Fizika 12 (me zgjedhje)

Zgjidhja e ushtrimit 21

Zgjidhja e ushtrimit 21 të mësimit Kapitulli 14 në librin Fizika 12 (me zgjedhje) nga shtëpia botuese Mediaprint me autorë David Sang, Graham Jones, Gurinder Chadha dhe Richard Woodside.

Pyetja

Ju jepen disa rezistenca 100 Ω\Omega. Përshkruani si do të lidhnit numrin minimal të tyre, për të marrë rezistencën 250 Ω\Omega.