Kopertina e librit Fizika 12 (me zgjedhje)

Zgjidhja e ushtrimit 22

Zgjidhja e ushtrimit 22 të mësimit Kapitulli 14 në librin Fizika 12 (me zgjedhje) nga shtëpia botuese Mediaprint me autorë David Sang, Graham Jones, Gurinder Chadha dhe Richard Woodside.

Pyetja

Llogaritni intensitetin e rrymës që kalon në secilën nga pikat A-E të qarkut të paraqitur në figurën 14.21.