Kopertina e librit Fizika 12 (me zgjedhje)

Zgjidhja e ushtrimit 18

Zgjidhja e ushtrimit 18 të mësimit Kapitulli 16 në librin Fizika 12 (me zgjedhje) nga shtëpia botuese Mediaprint me autorë David Sang, Graham Jones, Gurinder Chadha dhe Richard Woodside.

Pyetja

Rryma e prodhuar nga dinamoja e biçikletës (figura 16.7) është alternative apo e vazhduar? Pse?