Kopertina e librit Fizika 12 (me zgjedhje)

Zgjidhja e ushtrimit 14

Zgjidhja e ushtrimit 14 të mësimit Kapitulli 17 në librin Fizika 12 (me zgjedhje) nga shtëpia botuese Mediaprint me autorë David Sang, Graham Jones, Gurinder Chadha dhe Richard Woodside.

Pyetja

Tabela 17.1 jep informacion lidhur me tre transformatorë. Plotësoni tabelën. (Pranojmë se në transformatorë nuk ka humbje energjie.)