Kopertina e librit Fizika 12 (me zgjedhje)

Zgjidhja e ushtrimit 2

Zgjidhja e ushtrimit 2 të mësimit Kapitulli 18 në librin Fizika 12 (me zgjedhje) nga shtëpia botuese Mediaprint me autorë David Sang, Graham Jones, Gurinder Chadha dhe Richard Woodside.

Pyetja

Si do të ishte forma e grafikut shpejtësi-kohë të lëkundjeve të veprimtarisë praktike 18.1? Ky grafik do të ishte sinusoidal, si ai i figurës 18.6a, apo dhëmbë sharre si ai i figurës 18.6b?