Kopertina e librit Fizika 12 (me zgjedhje)

Zgjidhja e ushtrimit 7

Zgjidhja e ushtrimit 7 të mësimit Kapitulli 18 në librin Fizika 12 (me zgjedhje) nga shtëpia botuese Mediaprint me autorë David Sang, Graham Jones, Gurinder Chadha dhe Richard Woodside.

Pyetja

Nga grafikët e figurës 18.15 përcaktoni vlerat e madhësive që vijojnë:

  1. amplituda,
  2. perioda,
  3. shpejtësia maksimale,
  4. nxitimi maksimal.