Kopertina e librit Fizika 12 (me zgjedhje)

Zgjidhja e ushtrimit 16

Zgjidhja e ushtrimit 16 të mësimit Kapitulli 3 në librin Fizika 12 (me zgjedhje) nga shtëpia botuese Mediaprint me autorë David Sang, Graham Jones, Gurinder Chadha dhe Richard Woodside.

Pyetja

Vizatoni një diagram që paraqet forcat që veprojnë mbi një makinë që ecën në një rrugë të sheshtë me shpejtësinë maksimale që mund të arrijë.