Kopertina e librit Fizika 12 (me zgjedhje)

Zgjidhjet e mësimit Pyetje mbi Kapitullin 1

Zgjidhjet e ushtrimeve të mësimit Pyetje mbi Kapitullin 1 në librin Fizika 12 (me zgjedhje) nga shtëpia botuese Mediaprint me autorë David Sang, Graham Jones, Gurinder Chadha dhe Richard Woodside.