Kopertina e librit Fizika 12 (me zgjedhje)

Zgjidhja e ushtrimit 1

Zgjidhja e ushtrimit 1 të mësimit Pyetje mbi Kapitullin 14 në librin Fizika 12 (me zgjedhje) nga shtëpia botuese Mediaprint me autorë David Sang, Graham Jones, Gurinder Chadha dhe Richard Woodside.

Pyetja

Me ndihmën e ligjit të parë të Kirkofit llogaritni rrymat e panjohura në shembujt e figurës 14.28. Në secilin prej rasteve tregoni kahun e rrymës.