Kopertina e librit Fizika 12 (me zgjedhje)

Zgjidhja e ushtrimit 9

Zgjidhja e ushtrimit 9 të mësimit Pyetje mbi Kapitullin 15 në librin Fizika 12 (me zgjedhje) nga shtëpia botuese Mediaprint me autorë David Sang, Graham Jones, Gurinder Chadha dhe Richard Woodside.

Pyetja

Mbi një grimcë të ngarkuar në lëvizje ushtrohen forca, si nga fusha elektrike ashtu edhe nga ajo magnetike. Tregoni dy ndryshime ndërmjet këtyre dy forcave.