Kopertina e librit Kimia 10-11: Pjesa I

Zgjidhja e ushtrimit 1

Zgjidhja e ushtrimit 1 të mësimit 1.1 në librin Kimia 10-11: Pjesa I nga shtëpia botuese Pegi me autorë RoseMarie Gallagher dhe Paul Ingram.

Pyetja

Grimcat që vëzhgoi Robert Brauni kryenin lëvizje të çrregullt. Çfarë do të thotë kjo?