Kopertina e librit Kimia 10-11: Pjesa I

Zgjidhja e ushtrimit 5

Zgjidhja e ushtrimit 5 të mësimit 1.1 në librin Kimia 10-11: Pjesa I nga shtëpia botuese Pegi me autorë RoseMarie Gallagher dhe Paul Ingram.

Pyetja

  1. Çfarë kuptoni me termin shpërhapje?
  2. Bazuar në dukurinë e shpërhapjes, shpjegoni si shpërndahet parfumi nëpër dhomë.