Kopertina e librit Kimia 10-11: Pjesa I

Zgjidhja e ushtrimit 3

Zgjidhja e ushtrimit 3 të mësimit 1.2 në librin Kimia 10-11: Pjesa I nga shtëpia botuese Pegi me autorë RoseMarie Gallagher dhe Paul Ingram.

Pyetja

Vëreni në tabelë, cila nga substancat ka pikë ngrirjeje më të ulët, oksigjeni apo etanoli?