Kopertina e librit Kimia 10-11: Pjesa II

Zgjidhja e ushtrimit 4

Zgjidhja e ushtrimit 4 të mësimit 1.4 në librin Kimia 10-11: Pjesa II nga shtëpia botuese Pegi me autorë RoseMarie Gallagher dhe Paul Ingram.

Pyetja

Shpjegoni pse:

  1. permanganati i kaliumit është agjent i fuqishëm oksidues
  2. joduri i kaliumit përdoret për të provuar agjentët oksidues