Kopertina e librit Kimia 10-11: Pjesa II

Zgjidhja e ushtrimit 3

Zgjidhja e ushtrimit 3 të mësimit 3.3 në librin Kimia 10-11: Pjesa II nga shtëpia botuese Pegi me autorë RoseMarie Gallagher dhe Paul Ingram.

Pyetja

Kur oksidi i kromit (III) nxehet me pluhur alumini, formohet krom dhe oksid alumini. Cili është më aktiv, kromi apo alumini?