Kopertina e librit Kimia 10-11: Pjesa II

Zgjidhja e ushtrimit 6

Zgjidhja e ushtrimit 6 të mësimit 3.3 në librin Kimia 10-11: Pjesa II nga shtëpia botuese Pegi me autorë RoseMarie Gallagher dhe Paul Ingram.

Pyetja

Për reaksionin e përshkruar në pyetjen 5:

  1. shkruani gjysmëbarazimet për të treguar kalimin e elektroneve
  2. shkruani barazimin jonik për reaksionin