Kopertina e librit Kimia 10-11: Pjesa II

Zgjidhja e ushtrimit 4

Zgjidhja e ushtrimit 4 të mësimit 4.3 në librin Kimia 10-11: Pjesa II nga shtëpia botuese Pegi me autorë RoseMarie Gallagher dhe Paul Ingram.

Pyetja

Karbonati i kalciumit në furrnaltë ndihmon në pastrimin e hekurit. Shpjegoni me anë të barazimit kimik si realizohet kjo.