Kopertina e librit Kimia 10-11: Pjesa II

Zgjidhja e ushtrimit 3

Zgjidhja e ushtrimit 3 të mësimit 4.4 në librin Kimia 10-11: Pjesa II nga shtëpia botuese Pegi me autorë RoseMarie Gallagher dhe Paul Ingram.

Pyetja

Shpjegoni kuptimin për secilin term:

  1. i përpunueshëm
  2. i petëzueshëm
  3. jotoksik
  4. dëndësi e ulët
  5. i qëndrueshëm ndaj brejtjes