Kopertina e librit Kimia 10-11: Pjesa II

Zgjidhja e ushtrimit 2

Zgjidhja e ushtrimit 2 të mësimit 4.5 në librin Kimia 10-11: Pjesa II nga shtëpia botuese Pegi me autorë RoseMarie Gallagher dhe Paul Ingram.

Pyetja

Bronzi është 95% bakër dhe 5% kallaj.

  1. Si quhet një përzjerje e tillë?
  2. Çfarë mund të thoni për vetitë e saj?
  3. Përpiquni të jepni një shëmbull përdorimi të bronzit.