Kopertina e librit Kimia 10-11: Pjesa II

Zgjidhja e ushtrimit 6

Zgjidhja e ushtrimit 6 të mësimit 5.1 në librin Kimia 10-11: Pjesa II nga shtëpia botuese Pegi me autorë RoseMarie Gallagher dhe Paul Ingram.

Pyetja

  1. Shkruani emrin dhe formulën e substancës me ngjyrë të zezë që përftohet në eksperimentin e mësipërm.
  2. Mendoni një mënyrë për ta kthyer këtë përbërje përsëri në bakër.